perjantai 18. heinäkuuta 2008

18.7.2008 HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ BUFFY

Buffy täyttää tänään 5 -vuotta. Onpa aika rientänyt, vasta äskenhän sen haisevan likaisen mytyn nostin syliin auton takakontista. Viisi vuotta on hieno ikä koiralle, jolle ei pentuna juurikaan elinpäiviä luvattu. Urhea Buffy on selvinnyt kaikista vastoinkäymisistään reippaasti, eikä halvaantuminenkaan vuosi sitten ole tätä himometsästäjään hidastanut. Tai no, hidasti toki, mutta into ei ole kadonnut yhtään.

Buffy juhlii syntymäpäiviään huomenna perhepiirissä. Luvassa on ainakin herkkuruokaa ja mehevät luut. Kenties kaupasta löytyy joku kiva lelukin Buffylle lahjaksi.

Toivotamme Buffyn kanssa hyvää syntymäpäivää Juuso -veljelle ja Siiri-siskolle, sekä kahdelle muullekin veljelle, joista emme ole mitään kuulleet. Jospa veljet joskus eksyvät tänne, niin antakaahan kuulua itsestänne.

Jos minulla olisi ollut onnea enemmän, juhlittaisiin meillä tänään toisiakin syntymäpäiviä. Tasan vuosi sitten syntyi vihdoin vuosien odotuksen jälkeen "Maisa" -poni. Iloa kesti kuitenkin vain hetken, sillä vuorokauden kuluttua Maisalla huomattiin suuri kitalakihalkio, eikä mitään muuta järkevää ollut tehtävissä kuin varsan lopettaminen. Se siitä unelmasta ja sen toteutumisesta. Siihen päättyi minun ponikasvatus, ja lopulta myös koko hevosharrastus. Ehkäpä illalla sytytämme pienen kynttilän Maisan muistoksi.

Ei kommentteja: