keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Aihetta juhlaan

Synkän lumettoman talven jaksamiseksi on yritettävä keksi aihetta juhlaan, jotta jaksaa. Tänään juhlaan oli aihetta ihan oikeastikin... oma piippanokkamme Nipsu juhli tänään 7-vuotissynttäreitään. Juhlaa juhlistettiin suurilla ydinluilla ja possunkorvilla, ja sai Nipsu myös saluki-poikaystävien omistajan neuloman hienon pinkin takin... josta Nipsu tosin itse olisi mieluiten ihan hiljaa... Nipsu kun ei noille vaatteille juurikaan arvoa anna.

Seitsemän vuotta tarkoittaa sitä, että Nipsulla alkaa viimeinen kausi, jolloin se voi osallistua virallisiin kisoihin. Jospa nyt viimeisen kisakauden kunniaksi laittaisi Nipsun kisakuntoon ja voisihan sen ratakirjankin hakea... voitaisiin sitten laittaa kauden tavoitteeksi perinteisesti juhannuskisoissa jaettavat muhkeat päivän hitaimman palkinnot... täytyy vaan ensin selvittää onko ensi vuonna ollenkaan juhannuskisoja. Mikkelissähän ne ovat perinteisesti olleet, mutta nyt ilmeisesti kisat Mikkelissä loppuvat kokonaan. harmi, olisihan se ollut kiva käydä kokeilemassa, miten Tihut kulkevat yhdella maailman nopeimmista raviradoista.

Tulevana viikonloppuna on taas vuotuinen Messarin näyttely, sieltä kannetaan sitten Nipsulle lisää lahjoja. Koska en yhtään koiraa ko. näyttelyyn ilmoittanut, lupasin ostaa koko ilmoittautumismaksun hinnalla herkkuja koirille.... saamansa pitää. Luulen, että antavat huomattavasti enemmän arvoa 50 euron herkkukassille kuin raahaamiselle sinne tungokseen.

Ei muuta kuin... hyvää syntymäpäivää Nipsulle, sekä sisaruksilleen.

Ei kommentteja: