tiistai 30. kesäkuuta 2009

Ei mitään uutta auringon alla

Kesäkuu vetelee viimeisiään ja kesäkin on tänne jo ehtinyt, tai ainakin jotakin etäisesti kesää muistuttavaa. Kiitos runsaiden sateiden ja kohtuullisen lämpimän ilman, nurmikko kasvaa kohisten ja kohta on taas viikatteelle töitä. Mitähän tuon kokoisen pihan asfaltointi maksaisi? Sen voisi sitten vaikka maalata vihreäksi. Hillerin viimeinen koejuoksu on edelleen juoksematta, mutta lauantaina olisi tarkoitus lähteä Kartanolle kisoja katsomaan ja samalla juosta se juoksu. Jos sitten vaikka parin viikon päästä jo kisoihinkin päästäisiin. Uudet manttelitkin pitäisi tilata, ratamanttelisarjasta katosi viime syksynä kaksi manttelia, kun niitä jollekin lainasin, enkä muistanut takaisin pyytää, harmillista, olivat aivan uusia. Uudet kopatkin pitäisi hankkia Clealle ja Hillerille, kun nuo muovihökötykset eivät kauhean hyvin noille istu päähän. Mutta se onkin sitten jo vähän hankalampi juttu se, noita whippettien aussikoppia kun taitaa olla lähes mahdoton saada Suomesta, tai mistään. Katsellaan.

Möttösen haava on parantunut varsin hyvin. Tikit saa ottaa pois torstaina. Haavan alin tikki on revennyt irti toissapäivänä, se olikin pahassa paikassa, siinä iho liikkuu voimakkaasti koko ajan. Alhaalla on n. 1 cm kohta, jossa haava repsottaa vielä auki, ja se täytyy sitten hoitaa kuntoon avoimena haavana. Yläosa on menyt nätisti ja siististi kiinni. Millään lailla haava ei ole Möttöstä haitannut, ja se vähän onkin tuottanut ongelmia, Möttönen kun ei millään tahtoisi taipua toipilaaksi, rallia pitäisi päästä vetämään ja täysillä, eikä hihna juuri tätä hillitse.

Ei täällä tämän kummempaa, pihassa seisoo taas uusi autonromu, Skoda tietenkin.... katsotaan mitä se kestää, vai kestääkö mitään.

Ei kommentteja: