perjantai 12. kesäkuuta 2009

Hillerin maastokisat

Niin, jotenkin unohtui tänne kirjoittaa Tihulan maastokauden avajaisista, josta aikaakin on vierähtänyt jo runsaat kaksi viikkoa.

Clea ja Hilleri pakattiin autoon ja suuntasimme Hyvinkäälle. Ohjelmassa oli EMM-karsintakilpailut, jotka tosin näille ponikokoisille ovat ihan tavalliset maastokisat, ne kun eivät mihinkään mestaruuskisoihin pääse juoksemaan, eivät enää edes Suomen Mestaruuksiin.

Cleasta mainittakoot heti, että Clea näemmä jatkaa taattuun Clea tyyliin tämänkin kauden.... hullu paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä... maastokisoissa tämä tarkoittaa tietysti mutkien reipasta oikaisua. Tästä Clea onkin kehittänyt lähes taiteen, jota tuomarit tosin eivät tunnu arvostavan. Tällä kertaa tuli sitten ihan viimeinen sija Clean vapailla kuvioilla, joten ei niistä sen enempää.
Hillerillä oli vähän toisenlainen meno päällä. Hilleri seurasi viehettä millin tarkasti ja kun vielä arpaonni suosi sopivan nopeiden juoksuparien muodossa, mikäs siinä oli juostessa. Hilleri voitti sekä alkuerät, että finaalin näpsäköillä juoksuillaan, ja sai ensimmäisen maastokisa sertinsä. Pisteitä kertyi sen verran hyvin, että niillä olisi irronnut voitto myös oikeankokoisten narttujen kisassa. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa... kuinka kauan kestää, että Hillerikin keksii helpomman tien maaliin... sen verran äitinsä tytär on, että todennäköisesti ei kauan. Tulokset kisoista löytyvät täältä: Sattuman kennel

Ei kommentteja: